Despre noi

Afacerea a fost începută în anul 1994 de absolventul USMF Bologan Nicolae, în prezent doctor în medicină, master în Administrare Publică şi  în continuare conducătorul întreprinderii.

Despre noi

Începând de la un mic depozit angro de monturi pentru ochelari, actualmente întreprinderea SC Optica Natali SRL a devenit unul din liderii de pe piaţa serviciilor optice din Moldova. În prezent suntem cel mai mare importator de monturi, lentile de corecție, accesorii, utilaj pentru confecționare şi pentru diagnostică a vederii din R. Moldova. Dispunem de o rețea de saloane optice, dotate și cu capacități de consultanță oftalmologică.

Cum am putut obţine aceste rezultate? Dacă îți propui scopul să faci ceva folositor pentru oameni și te automenții în limitele măsurii, atunci succesul îți este garantat, la fel am și procedat. Din prima zi de activitate a întreprinderii au fost căutate cele mai eficiente, durabile, calitative şi necostisitoare metode de corectare a vederii cu ochelari. Pentru asigurarea assortimentului necesar am folosit toate posibilitățile disponibile, și cele oferite prin intermediul internetului, și cele de participarea la expozițiile internaționale, chiar și deplasarea la marile centre de producere din orientul depărtat (China, Corea de Sud, Gonkong şi Taiwan). Pentru înțelegerea mai bună a necesităților consumatorilor a fost deschisă propria rețea de saloane optice. Pentru a putea veni cu o ofertă mai accesibilă a fost redus la maximul posibil lanțul intermediarilor.

În prezent dispunem de peste 3000 de modele de monturi (majoritatea produse în Orientul Depărtat, dar procurate fie direct de la producător fie de la deținătorul unui anumit brănd și mai puține cu adevărat produse în UE), care asigură satisfacerea practic a oricărei cerinţe individuale. Privitor la asigurarea cu lentile, la fel dispunem de o largă gamă de produse, de la lentile produse în Orientul Depărtat, la cele produse în UE (Romania și Italia) și cele produse de Rodenstock (împărtășim părerea mai multor consumatori din toată lumea, că Rodenstock ar fi liderul mondial al calității lentilelor produse).

Dar principala direcţie de dezvoltare a întreprinderii a fost şi rămâne lucrul cu clientela. Calitatea deservirii clientului este o prioritate a companiei. Dispunând de tot necesarul de monturi şi lentile la un preţ competitiv, oferim obligatoriu şi o deservire la cel mai înalt nivel. Asupra consultanţilor noştri nu planează grija de a vinde cât mai mult, — aceasta-i voinţa conducerii, confirmată în instrucţiuni stricte. Respectăm libertatea conştiinţei, cu adevărat dispunem de toate posibilitățile pentru ca să propunem clientelei noastre cele mai avantajoase oferte. Vizitaţi-ne, pentru a vă convinge personal.