Ochelari de protecție calculator

Nu există ochelari cu protecție la calculator. Există lentile, care asigură protecția dorită, care fiind montate în orce montură comodă și accesibilă după preț crează ochelarii cu protecție la calculator.

Pentru a procura o pereche de ochelari cu protecție la calculator este necesar:

1. De a alege orce montură din cele disponibile în stocul nostru.
2. De a selecta nuanța lentilei de portecție la calculator din asortimentul propus mai jos.

Lentilele cu filtru pentru calculator

Sunt un sistem revoluționar de filtrare care promovează sincronizarea vizuală între sistemul de punctare al ochiului și sistemul de recepționare a informației vizuale:
– optimizează viteza sistemului vizual pentru a permite ochiului să puncteze mult mai eficient, reducând efortul ochiului și erorile la citit
– măresc viteza și gradul de înțelegere a cititului, sincronizează sistemul de punctare și sistemul informațional vizual astfel ca stresul vizual să fie minim
– maximizează funcționalitatea procesării vizuale și reduc supraîncărcarea cu informație vizuală a sistemului vizual
– filtrează frecvențele luminoase selectate care ajung la ochi
– intensifică contrastul imaginilor de pe monitorul calculatorului filtrând luminile adiacente și reducând prin aceasta strălucirile și reflexiile monitorului.

Știați că …

… aproape 90% dintre utilizatorii care folosesc calculatorul mai multe de 3 ore pe zi suferă de o formă de îmbolnăvire a ochiului?
… când priviți monitorul pentru periooade lungi, clipiți mai rar, permițând umezelii ochiului să se evapore?
… imaginile de pe monitor sunt formate din milioane de puncte și ochiul dvs. este suprasolicitat în procesul de punctare?
… o treime din cei care folosesc calculatorul poartă ochelari necorespunzători sau ar trebui să poarte ochelari?
… pentru a preveni oboseala nu sunt suficienți numai ochelarii de vedere cu dioptrie?
… lumina care vine de la calculator este nenaturală și conține surplus de informație, asemănător cu lumina care provine de la aparatul de sudare, dar într-o proporție mult mai mică. Acest exces de informație fiind colectat de retină și apoi transmis prin nervul optic spre analizatorul optic situat în regiunea accipitală a creierului determină o suprasarcină pentru creierul uman. În așa fel, pentru crearea imaginii, creierul la început este nevoit să reducă cantitatea de pixeli parveniți și doar după aceasta formează imaginea necesară – fapt ce determină epuizarea sporită a resurselor energetice ale creierului și duce spre supraoboseală?

img1

De ce vă ”înțeapă” ochii după folosirea îndelungată a calculatorului?

O rată a clipirilor normală este unul dintre indicatorii ce caracterizează un sistem vizual odihnit. Clipirile permit grăsimilor lubrifiante și enzimeloor produse de glandeele de sub pleoapă să fie eliberate, prin aceasta reducând efortul ochilor.

Când utlilizatorul calculatorului privește ecranul pentru perioade lungi, acesta clipește mai rar permițând umezelii ochiului să se evapore. Rezultatul este așa numit ”ochi uscați” ce se manifestă în numeroase feluri: senzații de mâncărime sau arsuri ale ochilor, senzația de ”ochi apăsători”, privire încețoșată, senzații neplăcute, dublări ale imaginii, pete colorate în privire.

Soluția noastră?

Toate aceste probleme se rezolvă cu ușurință cu perechea potrivită de ochelari. Vă prezentăm lentilele cu filtru pentru calculator, P.C. Perfelit.

De ani de zile medicii oftalmologi din țara noastră recomandă lentilele P.C. Perfalit pacienților care prezintă simptomele ochilor supuși la efort și a ”ochilor uscați”.

Puteți alege din 5 nuanțe odihnitoare și moderne. Alegerea nuanței depinde de cantitatea de lumină naturală și artificială din mediul de lucru sau de setările monitorului computerului.

img2

Recomandări

Lentilele P.C. Perfalit reduc efortul depus de ochi și previn oboseala indusă de folosirea pentru perioade lungi a calculatorului.

Utilizarea acestora ar trebui să fie însoțită de:
– relaxarea privirii la intervale regulate de 10-15 minute (privirea trebuie să focalizeze și la alte distanțe decât la cea a ecranului)
– îmbunătățirea ergonomiei punctului de lucru
– examinări regulate ale sistemului vizual
– clipitul cât mai des și utilizarea lacrimilor artificiale.

 

Pentru o vedere clară a monitorului:

img3

Siguranța unei mărci de prestigiu

Pentru a prelungi viața lentilelor dvs. și pentru confort sporit în purtare alegeți tratamentul Supersin TopCoat.

Supersin TopCoat – tratamentul antireflex cu rezistență superioară la zgâriere și strat hidrofob-eleofob pentru întreținere ușoară.

img4