Servicii

SC „Optica Natali” SRL vă oferă următoarele servicii:

Confecționarea ochelarilor corectori de orce tip. Fie din monturile și lentilele proprii, fie din cele ale clientului.

Montarea lentilelor optice în ochelarii de soare, cu păstrarea aspectului exterior. În majoritatea ochelarilor de soare, care se comercializează de către întreprinderea noastră se pot schimba lentilele de soare cu lentile fotoprotectoare cu dioptrii. Uneori acest lucru este posibil și pentru ochelarii clienților.

Reparația și îndreptarea ochelarilor. Cu timpul ochelarii își pierd forma care au avuto deformându-se și aduc disconfort sau, și mai rău, se rup. Meșterii noștri vă pot ajuta.

Vă consultăm privitor la alegerea accesoriilor corespunzătoare pentru ochelari pentru a vă face cât mai comod procesul de purtare a ochelarilor.

Alegerea individuală a monturii pentru corecția vederii. Asortimentul de peste 3000 de modele disponibile asigură posibilitatea alegerii monturii perfect adaptate la cerințele individuale ale clientului. Consultanții vă vor ajuta cu grija și ținând cont de particularitățile fizice și necesitățile fiecăruia să alegeți montura optimă și comodă.

Oferim consultanță privitor la alegerea tipului optimal de lentile pentru corecție, ținând cont de necesitățile individuale și posibilitățile financiare ale clientului. Putem satisface 100% de cereri ale clienților noștri. Dispunem de 452 de tipuri de lentile de la 4 producători inclusiv Rodenstock. Puteti vizita pagina Lentile sau Catalogul cu lentil Rodenstock pentru a afla mai multa informație.

Consultația medicului oftalmolog cu prescrierea rețetei pentru corecția vederii. Se face în două etape. Prima se face în baza diagnosticării carenței vizuale utilizând autocheratorefractometrul (produse TopCon și SEICO, Japonia) și apoi aprecierea de către medicul oftalmolog a adaptabilității (suportabilității) individuale a clientului la puterea corecției determinate.