Compania Rodenstock a fost fondată în anul 1877. Din start și până în prezent s-a axat în exclusivitate pe producerea mijloacelor de corecție a vederii. Acumulând o experiență bogată și fiind o companie germană, a ajuns în topul producătorilor mondiali de optică medicală.  Pe parcursul anilor au îmbunătățit designul dispozitivelor, au ales cele mai performante materiale pentru confecționare și au perfecționat utilajul pentru producere. Nu doar mergând în pas cu progresul tehnologic mondial, dar și de multe ori determinândul (de exemplul lentilele tip fotocromatic au fost brevetate de Rodenstock) au ajuns să asigure satisfacerea deplină a celor mai pretențioși clienți din lumea întreagă. De exemplu, necătând la faptul că pe piața Germaniei sunt prezente mai multe companii inclusiv și germane, populația ei oricum alege preponderent produsele Rodenstock.

    Dacă aceasta e alegerea populației Germaniei, să nu rămânem și noi mai în urmă. Putem avea toată încrederea în calitatea și precizia lentilelor Rodenstock, fiind considerate în toată lumea produse de top.

  Nu-i de ajuns să faci un produs bun, e necesar să ajungă în plina sa bunătate și la client. Din acest considerent Rodenstock prezintă cerințele sale către companiile care-ar dori să le comercializeze produsele, fiind selectați riguros partenerii, care corespund criteriilor calității Rodenstock. Nu e bine când un executor necalificat să strice un material de calitate.

    Am fost cercetați și acceptați în calitatea de reprezentanți ai Rodenstocului ( pentru lentile deținem excluzivitatea) în Republica Moldova. Deci putem să corespundem standertelor germane.

    La fel Rodenstock a creat o colecție de monturi pentru ochelari, care să asigure avantajul calității propriilor lentile. Diamantul se montează în aur, dar nu în sîrmă de oțel.  Monturile Rodenstock se aranjează atât de comod și ergonomic, de parcă au fost create individual pentru fiecare client. Nu înzădar lozinca Rodenstock sună cam așa: ”Vezi mai bine arătând mai bine!”

    Sântem încântați să prezentăm cumpărătorului nostru produse de calitate de top. Cu grijă pentru sănătatea voastră!