FAQ

Aveți câteva opțiuni. Una ar fi ochelarii cu clip-on. Ei au cadrul în care se montează lentilele cu dioptrii. Apoi clip-on-ul cu filtre pentru soare, drive, care sunt incluse în set, se fixează și se scoate la necesitate foarte ușor și comod.

Altă variant ar fi alegerea unei monturi sau ochelari de soare în care se vor monta lentilele cu dioptrii heliomatice sau tonate (prelucrate special pentru protecție solară), după necesitate.

Consultanții noștri vă vor ajuta să alegeți opțiunea optima pentru dumneavoastră.

Lentilele cu semnul ”-” sunt mai subțiri în centru și mai groase la margini. Deci recomandăm alegerea unei monturi cât mai mici (lățimea și înălțimea lentilei), preferabil de acetat, cu conturul mai gros pentru a ascunde grosimea.

Lentilele cu semnul ”+” sunt mai groase în centru și mai subțiri la margini. În acest caz recomandăm o montură cu câmpul visual mai mare, cu unghiurile mai rotungite.

În funcție de dioptrie vă putem recomanda lentile cu Hi-Index (1.67 sau 1.74) pentru un look mai estetic și posibilități mai multe la alegerea monturii.

Vânzătorii noștri consultanți vă vor ajuta să alegeți rapid și eficient montura potrivită.

Da, acest lucru este necesar pentru a măsura cu precizie vederea.

Pentru acest serviciu vă puteți adresa și la Centrul Medicinal Lumina (Chișinău) sau la Optica Natali din or.Bălți sau Soroca.

Da, meșterii noștri vă pot consulta și dacă e posibilă reparația, vă pot ajuta. În caz contrar, vânzătorul consultant vă poate propune o montură potrivită pentru a salva lentilele.

Lentilele bifocale au două zone : zona pentru citit și zona pentru distanță, delimitate prin linie (dreaptă, curbă).

Lentilele progressive au câteva zone în care dioptriile progresează treptat: zona pentru aproape, zona intermediară și zona pentru distanță. Însă zonele nu sunt delimitate vizibil, deci lentila progresivă arată ca una simplă, ochelarii arătând mai estetic.

 

 

 

Desigur, în saloanele noastre fiecare produs sau serviciu se vinde separate, deci puteți beneficia de orice serviciu aparte, fie doar pocurarea lentilelor sau monturii, fie doar montarea lentilelor în montură.

Pe pagina Rodenstock aveți butonul Monturi Rodenstock pagina oficială Accesînd butonul treceți în catalogul cu monturi. Alegeți modelul care vă place, apoi luați cu noi legătura la telefon: +37378445577 (Viber) sau în Contacte comunicîndu-ne codul și culoarea produsului, iar noi vi-l aducem cu grijă și încredere.