Ghid informativ

Vă propunem modalitatea cum să alegeți produsele Rodenstock:

  1. Accesați butonul
  2. Pe pagina Rodestock alegeți butonul de care aveți nevoie:

- lentile

- monturi

  1. Dacă ați ales Monturi Rodenstock, atunci butonul vă va rederecționa pe pagina oficială a partenerilor noștri Rodenstock, unde dispuneți de posibilitatea de a alege din toată gama disponibilă de monturi și ochelari de soare Rodenstock. Am ales această modalitate deoarece este imposibil să asiguri prețuri accesibile la monturile și ochelarii de soare Rodenstock operând cu stocuri intermediare la Chișinău.
  2. Alegeți montura. Fiecare montură pe pagină are Denumire, Cod și Culoare, care vi le notați sau faceți un ScreanShot.

5. Datele monturii sau ScreanShotul le transmiteți prin FeedBack-ul din Contacte, sau prin Viber +37378445577, sau ne apelați la telefon +37378445577 pentru a primi mai multe informații despre modelul ales sau să faceți comandă. În dependență de produsul ales veți fi imformat despre preț și timpul livrării.

6. Dacă ați ales Catalog lentile, veți fi rederecționat în catalogul cu lentile Rodenstock, unde puteți lua cunoștința cu varietatea de lentile propusă.

7. Dacă cunoașteți de ce produs aveți nevoie, atunci puteți să faceți comanda prin FeedBack-ul din Contacte sau prin Viber sau apelați la numărul de telefon.

8. Dacă sunt necesare informații adăugătoare sau pentru a primi o consultație puteți să ne apelați la numărul de telefon sau lăsați un mesaj pe Viber.

Cu orice întrebări nu ezitați să ne apelați.

Telefonul: +37378445577
Viber: +37378445577 (Optica Natali)